Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Daklekkage Melden

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis lekdetectie aan.  đź”’ Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Daklekkage Melden

  Een daklekkage is altijd erg vervelend, maar gelukkig kan het snel worden verholpen als er direct actie wordt ondernomen. Dit is erg belangrijk, want zo wordt ernstige gevolgschade en de hoge kosten die het met zich meebrengt voorkomen. Ook voorkomt u door een snelle reparatie dat er schimmel en vochtschade in uw woning ontstaat.

  Als u kiest voor een reparatie door De klusdokter, krijgt u extra voordelen. Zo bieden wij een gratis lekdetectie en een spoedservice nadat er bijvoorbeeld een grote storm is geweest en u denkt dat u schade heeft aan uw dak. Als u een probleem hebt met een lekkend of beschadigd dak, dan hebben wij ook nog eens een 24-uurs service. Dit betekent dat we dag en nacht te bereiken zijn en als u onze hulp nodig hebt dan zijn wij binnen no-time op locatie. Zo wordt uw dak snel gerepareerd  heeft u geen last meer van een lekkend dak.

  Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

  Daklekkage voorkomen

  Bij platte daken komt vaker een beschadiging of lekkage voor dan bij schuine daken. Dit komt omdat er water op blijft staan en dat het soms lang duurt voor dit is verdampt. Als u ziet dat uw dak lekt, bijvoorbeeld door vochtplekken, is het eigenlijk al te laat.

  Daklekkage plat dak

  Platte daken zijn gevoeliger voor daklekkage dan hellende daken. Er blijft water op staan, dat eerst moet verdampen. Bij een lekkend dak kan er vocht en vorst tussen de naden komen en is de kans groot dat er water tussen de muur en het dak naar binnen loopt. Als de lekkage zichtbaar is in uw woning, winkel, kantoor of bedrijfshal, bent u eigenlijk al te laat. Voorkomen is beter dan genezen. Met periodiek goed dakonderhoud houdt u een daklekkage op afstand. De klusdokter is uw betrokken partner bij onderhoud, reparatie en vervanging van bitumineuze daken, pannendaken, kunststof daken en monumentale daken.

  Complete-dakrenovatie-met-nieuwe-dakpannen

  Wat te doen bij daklekkage?

  Als u last hebt van een beschadigd of lekkend dak, kunt u dit direct bij ons melden zodat er een gratis lekinspectie kan worden uitgevoerd. Er kunnen veel verschillende oorzaken zijn voor een lekkend dak en daarom is het belangrijk dat dit nauwkeurig wordt onderzocht. Wij hebben hierbij veel ervaring en kunnen de oorzaak vaak snel achterhalen. Er kunnen verschillende oorzaken zijn, zoals:

  • Kapotte, poreuze of verschoven dakpannen
  • Gescheurde of dun geworden bitumen dakbedekking
  • Een door bladeren of vuil verstopte dakgoot
  • Gebogen of gescheurd lood bij de schoorsteen of dakkapel
  • Een gebrekkige kilgoot

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage