Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Offerte Aanvragen

Wij zijn specialist in dakrenovatie en dakonderhoud. Vraag direct een gratis dakinspectie of offerte aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Vogeloverlast

  Een erg vervelend probleem bij schoorstenen is dat vogels er graag hun nest bouwen. Vooral duiven, kraaien en meeuwen zorgen in Nederland voor overlast. Als vogels zich in uw schoorsteen nestelen kan dat zorgen voor schade en zelfs brand in uw schoorsteen door het brandbare materiaal dat wordt gebruikt om de vogelnestjes te maken. Het is daarom belangrijk om regelmatig uw schoorsteen te laten controleren op vogels en vogelnesten.

  ast van vogeloverlast en benieuwd wat u daaraan kunt doen? Laat vogelwering plaatsen, zodat de vogels een andere plaats zoeken. Wij voorkomen overlast op het dak, zonder dieronvriendelijke manieren van bestrijding. Wij helpen te voorkomen dat u last heeft van vogeloverlast in de dakgoot.

  dakonderhoud-dakinspectie

  Vogelnesten verwijderen

  Vogels die zich in uw schoorsteen nestelen kunnen zorgen voor de volgende problemen:

  De dakisolatie wordt weggehaald door vogels

  Vervulling en schimmelvorming in uw dak

  Geluidsoverlast

  U kunt de experts van De klusdokter inschakelen om de bovengenoemde problemen te voorkomen of verhelpen. Het verwijderen van een vogelnest in uw schoorsteen gebeurd op een geavanceerde manier door middel van een nestboor.

  vogels onder het dak

  Vogelwering

  Als u in de toekomst hetzelfde probleem wilt voorkomen, is het verstandig om een schoorsteenkap of rooster te plaatsen op uw schoorsteen. De vogels kunnen dan niet meer in de schoorsteen komen en er is dan ook geen kans meer op schoorsteenbrand of schade aan uw dak.

  Verder bestaan er vogelwerende dakvoetprofielen die worden geplaatst onder dakpannen. De profielen zorgen ervoor dat vogels niet meer op uw dak kunnen komen. Ook beschermt het tegen opspattend regenwater afkomstig uit de dakgoot.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage