Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Daklekkage Melden

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis lekdetectie aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Daklekkage Repareren

  Wij zullen heel snel bij u ter plaatse zijn, meestal al binnen een paar uur.

  Als onze experts uw dak niet meteen kunnen repareren voeren wij een noodreparatie uit om de lekkage te stoppen. Op deze manier kunnen wij hier bij groter onderhoud later op terugkomen.

  Binnen een dag weer droog bij daklekkage

  Daklekkage is natuurlijk heel erg vervelend, het kan immers heel veel schade veroorzaken aan vrijwel elk onderdeel van uw huis als het niet tijdig behandeld wordt. In veel gevallen is het zo dat de door lekkage veroorzaakte schade groter is dan de schade die lekkage veroorzaakt.

  Om deze reden is het zowel door ons als door de verzekering aan te raden om de lekkage zo snel mogelijk te behandelen, de kosten voor deze Noodreparatie worden bijna altijd vergoed door de verzekering.

  daklekkage

  Volg bij daklekkage altijd de onderstaande stappen:

  • Bel zo snel mogelijk onze spoedservice.

  De klusdokter heeft meerdere vestigingen in heel Nederland, er is dus altijd wel een van onze experts in de buurt. U kunt ons 24/7 telefonisch bereiken.

  • Beperk de schade.

  De schade die door lekkage aangericht wordt is in de meeste gevallen veel groter dan de schade die de lekkage veroorzaakt. De schade beperken is dus van essentieel belang om schade en kosten te voorkomen. Afhankelijk van de schade lossen wij deze meteen op, of wij voeren een noodreparatie uit.

  • Kies de beste oplossing voor u.

  Nadat wij onze analyse hebben uitgevoerd, nemen wij dit grondig met u door. Wij laten door middel van beeldmateriaal laten zien wat er aan de hand is zodat u de best mogelijke keuze kunt maken. Ook helpt de klusdokter u met het maken van een verslag voor de verzekering. In de meeste gevallen worden daklekkages helemaal vergoed.

  dakreparatie-bij-daklekkage-dakpannen

  Verzekeringswerk bij daklekkage

  Vaak wordt lekkage veroorzaakt door storm, of andere extreme weersomstandigheden. De klusdokter staat voor u klaar! Wij kunnen dit in samenwerking met uw verzekering oplossen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de kosten of over de lekkage.

  Uw verzekeraar zal ten alle tijden aan raden om het lek snel te dichten om eventuele gevolg- en vervolgschade te voorkomen. Zodra een van onze specialisten ter plaatse is zal er stap voor stap worden uitgelegd wat u het best kunt doen.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage