Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Gratis dakinspectie aanvragen

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis dakinspectie aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Dakinspectie

  Het is erg belangrijk om uw dak goed te onderhouden. De meeste mensen realiseren zich dit pas wanneer er een lekkage optreedt. De kosten voor het repareren van een dak zijn vaak vele malen hoger dan de kosten van een regelmatige onderhoudsbeurt. Vaak is een jaarlijkse dakinspectie voldoende.

  Ook als er al langere tijd geen onderhoud aan uw dak is geweest kunt u gebruik maken van de gratis dakinspectie van De klusdokter. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij hebben jarenlange ervaring en zorgen door een grondige inspectie dat zelfs de kleinste beschadigingen of lekken worden opgemerkt. Door goed en tijdig onderhoud van deze gebreken kunnen hoge kosten in de toekomst worden voorkomen.

  dakonderhoud-dakinspectie

  Hoe gaan wij te werk bij een dakinspectie?

  Nadat u een afspraak hebt gemaakt komen wij op een gepland tijdstip bij u langs. Vervolgens wordt het dak wordt op verschillende punten nagekeken. Onze ervaren dakdekkers inspecteren deskundig uw dak op schade, lekkage en ander onderhoud.

  Er worden ook foto’s en video’s gemaakt om de constateringen aan te tonen en ondersteunen. Wanneer het om het dak gaat, is het voor iemand zonder ervaring vaak lastig te zien wat er precies gerepareerd moet worden. Door middel van de beelden kunnen wij makkelijker en sneller aan u duidelijk maken wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden om het probleem op te lossen.

  daklekkage

  Na de gratis dakinspectie stellen wij een offerte op. Indien u wenst dat het onderhoud wordt uitgevoerd kan er een afspraak worden gemaakt om de werkzaamheden uit te voeren. U kunt dan weer genieten van een perfect onderhouden dak en hoeft zich geen zorgen meer te maken over eventuele lekkages.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage