Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Offerte Aanvragen

Wij zijn specialist in dakrenovatie en dakonderhoud. Vraag direct een gratis dakinspectie of offerte aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Dakgoten

  Uw dakgoot is een van de meest kwetsbare onderdelen van uw woning. Een dakgoot hangt aan de rand van uw huis of een gebouw en is daardoor ontzettend kwetsbaar voor diverse weersomstandigheden zoals harde wind en regen. Na verloop van tijd wordt een dakgoot zwakker en kan hij losraken van de muur of het dak. Het regenwater wordt slecht afgevoerd wat wateroverlast, een daklekkage en vochtschade kan veroorzaken.

  dakgoot renoveren lood en zinkwerken

  Dakgootbeschadiging

  Soms raakt een dakgoot beschadigd door vogels en ongedierte of achterstallig onderhoud. Als er zich bijvoorbeeld teveel bladafval in de dakgoot bevindt, kan een dakgoot verstopt raken. Door de verstopping wordt een dakgoot zwak en kan deze beschadigd raken. Een beschadigde dakgoot kan kostbare problemen opleveren zoals een lek binnen uw huis. Daarom adviseren we om uw dakgoot goed te onderhouden en regelmatig te laten inspecteren. Dakgoot inspectie valt onder onze gratis dakinspectie. Bij problemen ontvangt u advies en indien gewenst kunt u de dakgoot zo spoedig mogelijk laten repareren door een van onze ervaren dakdekkers.

  dakdekker-dakrenovatie-dakwerken

  Contact opnemen

  De dakdekkers van de klusdokter lossen alle soorten dakgootschade voor u op. U kunt onderhoud van uw dakgoot ook aan ons uitbesteden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage