Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Daklekkage Melden

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis lekdetectie aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Dakreparatie en Dakonderhoud

  Als u te maken krijgt met beschadigingen aan uw dak is het van belang om een dakreparatie uit te laten voeren.  Vaak ontstaan er na verloop van tijd beschadigingen door bijvoorbeeld een storm, neerslag en vallende takken of stenen. Er kunnen dan beschadigingen optreden aan uw dat, waaronder scheuren en gaten in de dakbedekking. Ook kunnen beschadigingen zijn ontstaan als uw dak al wat ouder is door slijtage.

  Wanneer is een dakreparatie nodig?

  Over het algemeen gaat dakbedekking lang mee. Er kan echter altijd schade ontstaan aan uw dak, onder andere door de hiervoor genoemde oorzaken. Als u denkt dat er problemen zijn met uw dak maar u niet zeker bent of een dakreparatie nodig is, dan voeren wij een gratis dakinspectie uit. We zoeken dan eventuele beschadigingen op.

  dakreparatie en dakonderhoud

  Dakreparatie bij daklekkage

  Als u last heeft van lekkage is het wel van belang om direct over te gaan tot dakreparatie. Dit is ook het geval als  dit ook wanneer er bijvoorbeeld een of meerdere dakpannen missen. Uw dak loopt hierdoor namelijk een verhoogde kans op schade. Stel dakreparatie vooral niet uit, want de problemen kunnen hierdoor namelijk alleen nog maar groter worden. Zo kan het niet repareren van een lekkend dak zorgen dat regenwater de woning binnen komt en er waterschade ontstaat. Tevens kan schimmelvorming ontstaan indien vocht de woning binnenkomt. Wacht daarom niet te lang met reparatie om hoge kosten en verdere problemen te voorkomen.

  daklekkage

  Het uitvoeren van een dakreparatie

  Uw dakbedekking is behoorlijk kwetsbaar, zeker als dit al enige jaren op uw dak zit! De klusdokter helpt u graag bij het uitvoeren van dakonderhoud of een dakreparatie.  Wij hebben jarenlange ervaring bij het uitvoeren van allerlei soorten dakreparaties waarmee ernstige lekkages zijn voorkomen.

  Wij kunnen zowel hellende als platte daken repareren. Beide soorten op den duur beschadigen. Indien er een dakpan mist op uw hellende dak, dan kunt u deze eventueel ook zelf vervangen. Reparatie van een plat dak is een heel nauwkeurig werk en daarom wordt het aangeraden om hiervoor een expert in te schakelen. Als het dak slecht wordt hersteld kan het probleem blijven bestaan of zelfs erger worden. De klusdokter heeft jarenlange ervaring en u kunt bij ons rekenen op volledige expertise. Wij gaan als volgt te werk bij een dakreparatie:

  • Het maken van een probleemanalyse
  • Het dak schoonmaken
  • De dakreparatie uitvoeren
  • Controle van de reparatie

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage