Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Daklekkage Melden

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis lekdetectie aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Nokvorsten

  De nokvorst is het hoofdpunt van het dak. Daarom is deze extra gevoelig voor diverse weersomstandigheden. Indien u een ouder dak heeft waarbij de nokvorst is vastgezet met cement, is het belangrijk dat u deze goed onderhoud. Als een nokvorst goed onderhouden wordt, kunt u de kans op schade aanzienlijk verkleinen.

  De nokvorst kan door vocht en weersomstandigheden zijn aangetast en beschadigd. Dit komt omdat cement niet zo goed bestand is tegen de water en vorst. Hierdoor kunnen snel gaten of scheuren in de nokvorst komen. Ook kan mos onder het dak komen, waardoor het dak minder stabiel wordt. In het ergste geval kan de nokvorst los komen te zitten. Dit zorgt voor een kans op lekkage, vochtschade en beschadiging van hout of isolatiemateriaal.

  nokrenovatie flexim

  Inspectie nokvorsten

  U kunt door ons een gratis dakinspectie laten uitvoeren om de kwaliteit van uw nokvorsten te controleren. Wij geven deskundig advies en kunt door ons een nokvorstrenovatie laten uitvoeren. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welk onderhoud nodig is.

  Nokvorsten kunnen alleen worden gerenoveerd als deze nog intact zijn. Als ze zodanig zijn beschadigd dat ze niet meer gerepareerd kunnen worden, dan wordt geadviseerd om de nokvorsten te vervangen. Tegenwoordig worden nokvorsten gemaakt met flexibele kunststof of dakmortel dat beter geschikt materiaal is. Dit komt omdat het flexibeler is en kan meebewegen waardoor scheuren of gaten in de nokvorst worden voorkomen. Wij maken gebruik van Flexim dakmortel. Dat is een flexibel hechtmiddel waardoor het beter bestand is tegen weersinvloeden en u geen last zult krijgen van lekkage.

  nokvorsten renoveren

  Verschillende noksystemen

  Ook zijn er open noksystemen. Dit zijn noksystemen met een nokband ofwel ruiterrol. Deze zijn zonder cement of dakmortel gemaakt. De nokband kan na een bepaalde tijd versleten raken en gaan lekken. U kunt gebruik maken van onze diensten om de nokband te vervangen en een nieuwe nokband te plaatsen.

  Indien u last heeft van vochtschade en de nokvorst moet worden gerenoveerd kunt u contact met ons opnemen voor een nokvorstreparatie. De nokpannen worden dan opnieuw vastgezet met gebruik van kunststof dakmortel. Dit gaat langer mee omdat het beter bestand is tegen weersomstandigheden. Voordat de nokvorst wordt gerenoveerd wordt deze eerst gereinigd. dakdekkers zijn vakkundige specialisten waardoor u verzekerd bent van een professioneel resultaat.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage