Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Daklekkage Melden

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis lekdetectie aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Loodwerk Renoveren

  Lood en zink komt nog op vrijwel elk dak voor, zoals bijvoorbeeld kappen en goten. Ook kan het beschadigen door regen, wind, of andere oorzaken, wat vervolgens lekkage tot gevolg heeft. Lood en zink kunnen tot ongeveer 25 jaar meegaan, als het ouder is dan 25 jaar is het aan te raden dit periodiek te laten controleren.

  De klusdokter heeft vele jaren ervaring met lood en zink, wat ook nodig is voor de verwerking ervan. Het is van uiterst belang dat het door vakmensen wordt aangelegd, vertrouw daarom niemand minder dan de expert, De klusdokter geeft bovendien 10 jaar garantie op lood en zinkwerk!

  Weet u niet zeker wat de staat van het lood of zink op uw dak is? Dan kunnen wij een inspectie van het huis uitvoeren, wij geven u dan een uitgebreid rapport over uw huis, zodat u de juiste keuze kunt maken.

  dakgoot renoveren lood en zinkwerken

  Loodwerk

  Lood wordt al heel erg lang gebruikt in de bouw, vandaag de dag voornamelijk om de vochtwerende werking in dak en muurconstructies. Lood kan heel erg lang meegaan en is heel erg betrouwbaar, het is daarom ook een veelvoorkomend materiaal in de bouw.

  Dakkapel renoveren

  Zinkwerk

  Zink is uiterst duurzaam, zink wordt in combinatie met koper gebruikt voor daken, dakgoten, ornamenten, regenwaterafvoeren, afdekkappen, enzovoort.

  Een andere eigenschap van zink is dat het heel erg betrouwbaar is en lang meegaat. De hoofdreden voor het gebruik van zink blijft toch wel dat het bijna geen onderhoudskosten met zich meebrengt.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage