Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Daklekkage Melden

Wij zijn specialist in het opsporen en verhelpen van daklekkages. Vraag direct een gratis lekdetectie aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Dakkapellen Renoveren

  Na verloop van tijd kan bij dakkapel mankementen gaan vertonen, net zoals bij andere delen van het huis. In de meeste gevallen geeft de leverancier 10 tot 15 jaar garantie op een dakkapel. Na deze periode is het aan te raden een dakkapel periodiek te laten controleren op schade of andere mankementen. Het kan namelijk even duren voordat schade in- of op uw dakkapel zijn sporen nalaat, als het zover is is de dakkapel meestal al helemaal aan vervanging toe door de schade.

  Dakkapel renoveren

  Inspectie van uw dakkapel

  Om dit te voorkomen bieden de experts van De klusdokter helemaal gratis een volledige dakinspectie aan, zodat u niet voor verrassingen komt te staan!

  Wij controleren dan uw hele dak op de plekken waar wij de meeste problemen zien ontstaan, en leggen vervolgens alles vast in een rapport. Op basis van dit rapport kunt u een goede keuze maken wat betreft uw dak.

  EPDM-Dakbedekking-vervangen

  De voordelen van een dakkapelrenovatie.

  Als uw dakkapel schade heeft opgelopen door bijvoorbeeld lekkage, kunt u twee dingen doen, namelijk een nieuwe dakkapel laten installeren, of de oude renoveren tot zijn oorspronkelijke staat. Hieronder enkele voordelen van een dakkapelrenovatie:

  • Het is goedkoper dan vervangen
  • Uw dakkapel is weer als nieuw
  • Voorlopig onderhoudsvrij

  Als uw dakkapel lichte schade heeft opgelopen, is het altijd beter om te kiezen voor een renovatie, dit kan tot wel 50% besparen op de kosten! 

  Bovendien is de kwaliteit van bouwmaterialen enorm toegenomen in de afgelopen jaren, uw dakkapel blijft dus de komende tijd onderhoudsvrij. Ook geeft De klusdokter 10 jaar garantie op de renovatie van uw dakkapel!

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage