Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Offerte Aanvragen

Wij zijn specialist in dakrenovatie en dakonderhoud. Vraag direct een gratis dakinspectie of offerte aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Dakpannen Vervangen

  Er bestaan veel soorten dakbedekking, zoals een rieten dak of een bitumen dak. Echter zijn dakpannen in Nederland zeer populair en dit is en blijft de meest gekozen dakbedekking, met name bij schuine daken. Dat is niet zo gek, omdat er veel voordelen zijn aan het hebben van dakpannen.

  Voordelen dakpannen

  Als u kiest voor dakpannen bespaart dit u geld op de lange termijn. De dakpannen gaan namelijk lang mee en hebben een levensduur die kan oplopen tot wel 100 jaar. Als u uw dakpannen moet laten vervangen dan is dit zeer waarschijnlijk maar eenmalig en gelet hierop is het een zeer goede investering.  Als het voor u tijd is om de dakpannen op uw dak te laten vervangen, dan weet u in ieder geval dat u daarna waarschijnlijk niet nog eens voor dezelfde kostenpost komt te staan. Ook stijgt de waarde van uw woning als een nieuw dak heeft laten leggen.

  Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

  Pannendaken hebben weinig onderhoud

  Behalve de lange levensduur en de geldbesparing zijn dakpannen bestand tegen allerlei weersomstandigheden en heeft het weinig onderhoud nodig. Wel is het daarbij van belang dat u kiest voor goede voor goede kwaliteit dakpannen en dat deze professioneel worden gelegd. U kunt daarvoor rekenen op De klusdokter. Wij geven u professioneel advies en hebben jarenlange ervaring. Als u uw dakpannen door ons laat leggen dan krijgt u ook nog eens tien jaar garantie en een gratis dak- en lekinspectie.

  Complete-dakrenovatie-met-nieuwe-dakpannen

  Soorten dakpannen

  In Nederland zijn de meest gekozen soorten dakpannen de betonnen en de keramische dakpannen. Dit zijn de meest gekozen vormen van dakpannen.

  Betonnen dakpannen zijn zeer goedkoop en zijn eenvoudig te plaatsen omdat ze wat groter zijn in afmeting. Verder zetten ze niet uit en krimpen ze niet bij temperatuurwisselingen en  zijn ze zwaar. Dit maakt betonnen dakpannen ideaal bestand teken stormen en ruige weersomstandigheden.

  Keramische dakpannen worden van klei gemaakt. De klei wordt in de juiste vorm gekneed en gebakken tot een stevige dakpan.  Soms wordt een glazuurlaag op de dakpan aangebracht zodat er geen mos op de dakpan kan komen. Dit zorgt ervoor de het dak langer mooi blijft en er als nieuw uit ziet. Een voordeel van keramische dakpannen is dat het een lange levensduur heeft.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage