Neem contact op voor een Gratis Offerte.

Wij zijn uw ervaren dakdekker gespecialiseerd in dakrenovatie, dakreparatie en dakonderhoud. We bieden geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie aan zodat we een perfecte offerte op maat kunnen maken.

Offerte Aanvragen

Wij zijn specialist in dakrenovatie en dakonderhoud. Vraag direct een gratis dakinspectie of offerte aan.  🔒 Uw gegevens zijn veilig bij ons!

  Dakbedekking

  Op een plat dak blijft regenwater en vuil langer liggen dan op een hellend dak. Sterker nog, na een flinke regenbui kan een plas water nog dagenlang blijven liggen. Het is daarom extra belangrijk dat een platdak niet alleen tegen regen kan, maar dat het ook goed beschermd wordt tegen kleine scheurtjes waar stilstaand water doorheen kan. Een plat dak wordt daarnaast constant blootgesteld aan de zon. Door hitte en temperatuurverschillen raakt het plat dak geleidelijk aan beschadigd wat tot een daklekkage kan leiden.

  dakbedekking-dakdekker-platte-daken

  Dakbedekking renoveren of vernieuwen

  Om deze redenen gebruiken we voor de renovatie of vernieuwing van een plat dak speciale materialen. Traditioneel gezien wordt dakleer of teer op hout gebruikt. Met een laag bitumen wordt het waterdicht gemaakt. Bij de klusdokter zijn we expert in het renoveren en vernieuwen van een plat dak met gebruik van verschillende materialen. We adviseren graag over welke werkwijzen het beste aansluit bij uw omstandigheden.

  bitumen-dakbedekking-platte-daken

  Slijtage aan uw dakbedekking

  Het is van belang om slijtage aan uw plat dak tijdig te ontdekken en zo spoedig mogelijk te repareren voordat er daklekkage en schade ontstaat. Daarom raden wij bij de klusdokter een regelmatige dakinspectie aan om hoge kosten door schade te voorkomen. Het is ook zeer belangrijk om de dakgoot bij een plat dak goed te onderhouden zodat het regenwater op een plat dak goed afgevoerd wordt. Deze controleren wij altijd als onderdeel van onze gratis dakinspectie.

  Meer weten over onze oplossingen?

  dakdekker-Prachtdak-dakbedekkingen-150x150

  Allround dakdekker

  24/7 service bij noodsituaties

  Heeft u een dakdekker nodig algemeen dakonderhoud, dakrenovatie of dakreparatie? Wij zijn uw ervaren dakdekkersbedrijf met een passie voor uw dak!

  Direct van uw daklekkage af

   Heeft u een daklekkage? Dan is het verstandig hier snel wat aan te doen om te voorkomen dat de schade groter wordt. In geval van noodsituaties kunt u onze spoedservice 24/7 bereiken!

  Waarom De klusdokter?

  20 jaar ervaring

  Al onze medewerkers zijn gecertificeerd en ervaren dakdekkers.

  10 jaar garantie

  We geven op al onze werkzaamheden 10 jaar garantie.

  100% tevredenheidsgarantie

  We doen er alles aan om u tevreden te stellen en gaan voor een 100% tevredenheidsgevoel.

  Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

   10 JAAR GARANTIE

   10-jaar-garantie-certificaat

    

   Voor meer informatie over onze garanties en algemene voorwaarden.

   Wij zijn uw specialist op het dak

   Heeft u een daklekkage of is uw dak helemaal aan vervanging toe? Wij zijn uw dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in dakreparatie, dakrenovatie en dakonderhoud! Bent u dus op zoek naar een allround dakdekker, neem dan direct contact met ons op.

   Dakrenovatie

   Dakdekker-vervangt-dakpannen-bij-complete-dakrenovatie

   Dakonderhoud

   dakonderhoud-dakinspectie

   Daklekkage

   daklekkage